top of page

Exposició de Cartells del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - SITGES2013

Tot i ser bona iniciativa, l'organització del Festival va engegar una exposició dels cartells de les 45 edicions que s'han celebrat des de la seva creació.

Malgrat comptar amb el fons documental de Museus de Sitges i de Rafel Ibañez, no s'ha aconseguit mostrat tots els cartells del Festival.

A pocs dies d'acabar l'exposició, durant la meva visita vaig poder constatar que el cartell de la VII edició era una reproducció de la portada del catàleg de les pel·líclues d'aquell any.

Potser no tindria cap importància, de fet, cap dels comentaris que es van escriure al Facebook del Festival com a l'àlbum de Flickr, sembla que s'adonin d'aquest fet, però per part de l'organització si que es van donar compte d'aquesta errada i en els últims dies van retirar la reproducció que es mostrava com a cartell de la VII edició.

Doncs si que la té, i més quan la publicitat que es fa mostra TOTS els cartells i més quan ara fa un any, el que signa aquesta web va estar lluitant per aconseguir muntar aquesta exposició, amb l'absoluta falta de col·laboració per part de l'organització del Festival.

En aquesta col·lecció, hi son tots els cartells dels Festivals, sense reproduccions.

Sense ànim de crítica destructiva, organitzar una exposició que mostri la cara del Festival no hauria d'haver estat cosa de dos dies, i tenint els contactes que té l'organització, hauria de prevaldre el lluïment del Festival davant el lluïment propi.

Es pot veure l'exposició a Flickr

Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page